torstai 29. syyskuuta 2016

Noora ja koulurauhanjulistus 2016


Koulussamme on muodostunut perinteeksi julistaa syksyllä oma koulurauha. Tapahtuma on joka vuosi erilainen: viime vuonna pihaan päräyttivät Motoristit kiusaamista vastaan -ryhmä, tänä syksynä vieraaksemme saapui Noora Västinen.




Noora on upea osoitus sinnikkyyden, luottamuksen ja luovuuden vahvasta voimasta. Uskomalla itseensä voi saavuttaa vaikka mitä! Nooran ajatukset jäivät elämään.

"Elämä on kuin käsikirjoitus - ja sinä olet sen käsikirjoittaja, ohjaaja ja päähenkilö. Millaisen tarinan haluat tehdä?"

"Jokainen päivä ansaitsee tee-hetken, haaveiden maahan pienen retken. Tauko päivän työstä, pysähdys pieni, voimia antaa, selkeyttää tieni."

"Niin moni vanhuksista siellä ei koskaan saanut vieraita. Tajusin, kuinka tärkeää on käydä katsomassa isovanhempia!"

"Muista naurun suuri voima! On tutkittu, että voimakas 2-3 minuutin nauru vastaa jopa 45 minuutin rentoutusta!" 



Nooran tarinan voit katsoa myös ruutu.fi -sivustolta. Noora oli Arman Alizadin uusimman sarjan ensimmäinen vieras. Myös Nooran kotisivut nooravastinen.net kertovat hänen monipuolisesta työstään ja positiivisesta elämänasenteestaan.



Ja mitä musisointia! Ellinooran biisi Minä elän sai hienon tulkinnan. Kiitos Helmi, Alina, Emma, Sami, Mikko ja Varpu.


 



Koulurauhan julistusteksti oli jälleen kerran itse tehty. Lahjakkaat kirjoittajat ja tukioppilaat Helmi ja Helka muotoilivat ajatukset koulurauhasta ja toisten kunnioittamisesta pysähdyttävästi. Vai mitä sanot? Millaisessa pyramidissa sinä elät? Lue teksti seuraavasta päivityksestä.



(VS, MAV)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti