torstai 19. marraskuuta 2015

Hyviä uutisia

Ruuanvalmistus koulumme keittolassa saa jatkua ainakin vielä kevätlukukauden ajan. Kaupunki on säästösyistä suunnitellut ruuanvalmistuksen lopettamista ja palvelukeittiöön siirtymistä. Se tarkoittaisi sitä, että ruoka valmistetaan muualla ja kuljetetaan koululle.

Kouluaterian raaka-aineiden hinta on alle euron ruokailijaa kohden päivässä. Koulumme keittäjät pystyvät tekemään ihmeitä pienellä rahalla ja laittavat 450 maukasta ja terveellistä ruoka-annosta päivässä. Kaikkia ruokia syödään hyvin. Oppilaiden lempiruokia ovat mm. liha-makaronilaatikko, tonnikalapasta ja kalakeitto.

Tuoresalaattia on tarjolla lähes joka aterialla.
 
Tonnikalapasta on yksi suosikkiruuista.
 
Keittoa on tarjolla kahdeksan kertaa kuuden viikon aikana. Nakkikeitto maistuu tyttöjen mielestä hyvältä.
 
Ruokatauko on odotettu virkistäytymishetki koulupäivässä.
 
Toivottavasti koulukeittolamme saa jatkaa ruuanvalmistuskeittiönä tulevaisuudessakin!
 
Iso ilouutinen on myös se, että Zoppero saa jatkaa toimintaansa. Koulumme kiinteistössä sijaitseva nuorisotila oli lakkautusuhan alla säästösyiden vuoksi. Onneksi päättäjät ymmärsivät, miten tärkeä asia nuorille on oma turvallinen vapaa-ajanviettopaikka, jossa on mahdollisuus harrastaa ja tavata toisia nuoria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti